Ashton Kutcher en Mila Kunis genoten van hun bezoekje in O’yo.

Op een willekeurige dinsdag wandelde dit uniek toeristisch gezin de nieuwe O’yo op het Sint-Baafpslein binnen. Ik droomde. Of niet. What just happened?

Ze vertelden me dat ze waren aangetrokken tot het interieur, het menu, duidelijk mensen die bezig zijn met gezonde voeding. Oef! Dat stukje klopt.

Star struck, uiteraard, maar professioneel hebben we ze vriendelijk welkom geheten en bediend.

Terwijl ze genoten van hun matcha latte en biertje, stelden ze (op eigen initiatief) allerlei vragen over O’yo, de raison d’être, het verhaal en de visie, het respect voor mij als onderneemster én als zwangere mama was zeer voelbaar. De warme lach van Mila, en de oprechte interesse was menselijk en deugddoend.

Wat ze nog besteld hebben (en lekker vonden)?
Een Balance Bowl. Een Spiced Avocado Toast, Pink Panther Pancakes, kids avocado toast en chai lattes.
Die stukjes zijn zeer sterk uitgelicht door de pers, super voor de zaak, merci!
Voor zij die al watertanden, en Ashton en Mila’s favourite dish wensen te bestellen. Hierbij de link naar de bestelmodule, bestel op tijd, want binnenkort staan ze hier voor aan te schuiven natuurlijk.

Maar waar men voor mij eigenlijk méér aandacht aan mag besteden:

Wist je dat Ashton Kutcher in het land was omdat zijn organisatie Thorn technologie bouwt om kinderen te verdedigen van seksueel misbruik en schending van privacyrechten? Rapporten tonen dat de technologie al meer dan 6000 (!) kinderen heeft gered. Zes-duizend.

En dat Mila Oekraïens is van origine en al meer dan dértig (30) miljoen dollar heeft opgehaald voor de slachtoffers?
Dat is geen klein bier, zéér veel Pony’s.

En dat 7 jaar knokken als solo onderneemster, een tweede vestiging opzetten, verbouwingen, opstart tijdens moederschap én prille zwangerschap geen ‘walk in the park’ is?

De spreekwoordelijke bloed, zweet en tranen die horen bij starten, groeien en combineren zijn echt van toepassing.

Een geweldige, beetje absurde ervaring, super voor O’yo, de kers op de taart na al het harde werk, dik merci aan iedereen voor de duizenden berichten, posts, en merci aan de pers om er massaal op te springen. Maar zijn jullie net zoals Ashton en Mila benieuwd naar het verhaal achter mijn zaak, dan mag je me altijd opnieuw contacteren voor meer informatie. Want beste ‘De Standaard’, we zijn namelijk niet zomaar een broodjeszaak.

In de volgende nieuwsbrief deel ik graag nog eens het hele verhaal en de WHY achter de opstart van O’yo, voor geïnteresseerden.

Veel liefs van een overweldigde bosslady,
Phaedra Lybaert

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in nieuwtjes over gezond eten en leven? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en volg O'yo op de voet.