Join the team

Om van O’yo een aangename en gezellige eetplek te kunnen maken hebben we een gastvrij, vrolijk, vriendelijk en gedreven team nodig. Zij zijn het hart van deze zaak en dragen bij tot het creëren van de ultieme O’yo experience. 

Ben je student of flexi? Ben jij gedreven, georganiseerd en komt klantvriendelijkheid van nature voor jou? Ben je bewust bezig met een gezonde levensstijl, kennis en een passie voor gezonde plantaardige voeding? Stuur dan jouw CV & motivatiebrief naar [email protected].

VACATURE FULLTIME HOSPITALITY SPECIALIST

Locatie: Brabantdam en Sint-Baafsplein

People – & foodlover

Do you’ve got what it takes?

  • You love to have a flexible job, you want to schedule your work to your life
  • You’re searching for a full time ( 4 or 5 days a week)
  • You don’t mind to work occasionally in the weekend (at least 2 weekends per month).
  • You can work independently and can handle responsibilities
  • you like to grow
  • you have like creating plates full of happiness
  • you love interacting with people and have a positive attitude towards life
  • you’re passionate about healthy food
  • you love to take care of yourself & the people around you

Hallo jij, ja jij – je hebt misschien een vriend(in), broer of zus, nicht of neef of misschien ben jij het wel, die zoekt naar een compleet nieuwe uitdaging, naar iets verrassend anders, iets spannend, iets fris en leuk …! 

O’yo zoekt een vriendelijke en hard werkende vaste teamplayer, om ons team fulltime te vervoegen vanaf december! Geen ervaring vereist, maar zeker welgekomen. Wij zoeken iemand die wil groeien, open staat voor een flexibele werkschema, zelfstandig kan werken en verantwoordelijkheid aankan, weekend werk schrikt jou niet af. Ben je graag betrokken bij spannende nieuwe projectjes, werk je graag in een enthousiast team? Heb je doorzettingsvermogen? Draag je zowel graag zorg voor jezelf als voor je medemens? Ben je gepassioneerd door gezonde, plantaardige voeding en tover je graag mooi gerechtjes op een bord? 

Dan hebben we jou nodig, stuur ons een email met een motivatiebrief naar [email protected] waarom jij deel wil uitmaken van ons team en jouw cv, en dan nodigen wij jou graag ook uit op gesprek. Want verder ontmoeten we ook gewoon graag nieuwe mensen! 

Dank u! We kijk er naar uit om al jullie lieve mails te ontvangen en te weten te komen wat jullie drijft in het leven! Ik hoop jullie snel te horen

VACATURE VASTE BARISTA
 
Locatie Sint-Baafsplein

People- en Coffee lover

O’yo zoekt een vriendelijke en hardwerkende vaste teamplayer, om ons team fulltime te vervoegen vanaf december als barista! Wij zoeken iemand die open staat voor een flexibele werkschema, zelfstandig kan werken en verantwoordelijkheid aankan, weekendwerk schrikt jou niet af. Werk je graag in een enthousiast team? Heb je doorzettingsvermogen? Draag je zowel graag zorg voor jezelf als voor je medemens? Creëer je graag mooie hartjes, bloemetjes in de lattes, cappucino’s met plantaardige melk? Latte art zit in jouw pols?

Dan hebben we jou nodig, stuur ons een email met een motivatiebrief naar [email protected] waarom jij deel wil uitmaken van ons team en jouw cv, en dan nodigen wij jou graag ook uit op gesprek. Want verder ontmoeten we ook gewoon graag nieuwe mensen! 

 

Liefs,

Happy Founder
Phaedra Lybaert

Phaedra Lybaert
Oprichter/eigenaar

Laura Vercaemst
Assistent manager