Ontbijt, brunch of lunch

“Brunch is always a good idea”

O’yo is een gezonde ontbijt, lunch – en koffiebar met eerlijke en smaakvolle gerechten waar jij centraal staat en persoonlijk begeleid wordt in het maken van gezonde voedingskeuzes. We bring good food with a good mood by good people. We serveren verse, eerlijke gerechten. Plantaardig en verrassend lekker. Bestaande uit pure seizoensproducten, die toegankelijk en goed verteerbaar zijn, verzadigen en energie geven. We beloven je, alle gezonde voedingsstoffen die je nodig hebt zijn aanwezig.

#ontbijt #brunch #lunch

Gezond en plantaardig

“Let food be thy medicine, and medicine be thy food. (Hippocrates)”

Hoe trachten wij gezond te zijn? We vermijden geraffineerde suikers in alle gerechten, beperken dierlijke eiwitten en tarweproducten omdat dit een stuk moeilijker te verteren is voor het menselijk lichaam en we hiervan doorgaans al meer dan genoeg binnenkrijgen. 80% van jouw immuunsysteem, en dus jouw algemeen welzijn, wordt namelijk gereguleerd door je darmgezondheid. Daarom serveren wij in O’yo voornamelijke gefermenteerde en plantaardige producten, de ideale voedingsstoffen voor jouw darmgeluk. De focus ligt op pure, organische plantaardige gerechten en gefermenteerde voeding die je energiek en gelukkig maken.

#lactosevrij #glutenvrij #vegan #vegetarisch

O’yo in corona tijden

We zijn alle dagen behalve woensdagen open van 9u tot 15u30 en in het weekend van 9u tot 17u! We houden rekening met de social distancing dus hebben we helaas iets minder plaats, we raden dan ook aan om steeds op voorhand te reserven. Maar goed nieuws vanaf 3/07 wordt er een terras voorzien! Dus er zal ook meer plaats zijn voor toevallige passanten.

AFHAAL: Je kan nog steeds je O’yo gerecht of box (een week tot een half uur op voorhand) online bestellen via de webshop voor afhaal. Of via Deliveroo en Ubereats voor levering. 

#oyogent

🤩 Woehoe 8 juni gaan we eindelijk terug open! 🤩

Vanaf 8 juni kunnen we jullie weer officieel ontvangen en een tafeltje aanbieden!

We hanteren alle maatregelen nauwkeurig, om jullie er zeker van te laten zijn dat een bezoekje aan O’yo zonder risico’s is! Lees steeds even de richtlijnen die aan de ingang van de zaak zullen gecommuniceerd worden. We nemen zelfs nog extra belangrijke maatregelen door je weerstand te boosten met healthy food! 🥗 -RESERVEREN- 
Om zeker te weten dat er een plekje voor jullie is en rekening houdend met jullie veiligheid werken we voortaan met reserveringen. Wat makkelijk geregeld is via de link: https://www.oyobar.be/nl/reserveren/
Walk-ins zijn nog steeds mogelijk, maar wacht dan even aan de ingang dan kunnen we jouw naam noteren en kijken of er nog een plekje is voor jou🌸🍀 -BESTELLEN-
Indien mogelijk zou het fijn zijn indien je reeds op voorhand je bestelling kan doorgeven, dit kan via onze inmiddels welbekende link: https://pickup.deliverect.com/oyobar/nl/order/. Geef juist ook bij opmerking mee dat het bij de reservatie hoort (zo maken we een duidelijk onderscheid met afhaal).
Niet mogelijk om op voorhand te bestellen? Geen probleem!
Zorg dat je een smartphone op zak hebt, zodat je kan bestellen en betalen via een QR-code die jou naar een self-order systeem doorverwijst, zo kan je zelf makkelijk via je smartphone snel bestellen en er bovenop vind je extra uitleg over de allergenen van alle gerechten. Bij vragen staan we nog steeds tot jouw beschikking. -TAKE AWAY-
Take away is steeds mogelijk geweest en blijft nog altijd mogelijk. Geef steeds jouw bestelling op voorhand door (https://pickup.deliverect.com/oyobar/nl/order/). Er kunnen maximum 2p in de zaak aan de toog wachten, dus wacht buiten tot iemand de zaak verlaat. -DELIVERY-
Bestellen via Ubereats en Deliveroo zal nog steeds mogelijk zijn, maar kan beperkter zijn in het weekend wanneer het druk is in de zaak. Je kan ook nog steeds brunch boxen tot bij jou thuis geleverd krijgen via Cargo Velo, check daarvoor onze winkel op de website 💕🌼 We kunnen niet wachten om jullie weer te mogen ontvangen!🍀 Tot maandag!
🤩 Woehoe 8 juni gaan we eindelijk terug open! 🤩 Vanaf 8 juni kunnen we jullie weer officieel ontvangen en een tafeltje aanbieden! We hanteren alle maatregelen nauwkeurig, om jullie er zeker van te laten zijn dat een bezoekje aan O’yo zonder risico’s is! Lees steeds even de richtlijnen die aan de ingang van de zaak zullen gecommuniceerd worden. We nemen zelfs nog extra belangrijke maatregelen door je weerstand te boosten met healthy food! 🥗 -RESERVEREN- Om zeker te weten dat er een plekje voor jullie is en rekening houdend met jullie veiligheid werken we voortaan met reserveringen. Wat makkelijk geregeld is via de link: https://www.oyobar.be/nl/reserveren/ Walk-ins zijn nog steeds mogelijk, maar wacht dan even aan de ingang dan kunnen we jouw naam noteren en kijken of er nog een plekje is voor jou🌸🍀 -BESTELLEN- Indien mogelijk zou het fijn zijn indien je reeds op voorhand je bestelling kan doorgeven, dit kan via onze inmiddels welbekende link: https://pickup.deliverect.com/oyobar/nl/order/. Geef juist ook bij opmerking mee dat het bij de reservatie hoort (zo maken we een duidelijk onderscheid met afhaal). Niet mogelijk om op voorhand te bestellen? Geen probleem! Zorg dat je een smartphone op zak hebt, zodat je kan bestellen en betalen via een QR-code die jou naar een self-order systeem doorverwijst, zo kan je zelf makkelijk via je smartphone snel bestellen en er bovenop vind je extra uitleg over de allergenen van alle gerechten. Bij vragen staan we nog steeds tot jouw beschikking. -TAKE AWAY- Take away is steeds mogelijk geweest en blijft nog altijd mogelijk. Geef steeds jouw bestelling op voorhand door (https://pickup.deliverect.com/oyobar/nl/order/). Er kunnen maximum 2p in de zaak aan de toog wachten, dus wacht buiten tot iemand de zaak verlaat. -DELIVERY- Bestellen via Ubereats en Deliveroo zal nog steeds mogelijk zijn, maar kan beperkter zijn in het weekend wanneer het druk is in de zaak. Je kan ook nog steeds brunch boxen tot bij jou thuis geleverd krijgen via Cargo Velo, check daarvoor onze winkel op de website 💕🌼 We kunnen niet wachten om jullie weer te mogen ontvangen!🍀 Tot maandag!

Waar heb je vandaag zin in?

Bekijk het volledige menu

Take away

Bestel je op voorhand via onze bestelmodule, hoef je niet te wachten en staat alles klaar op het moment dat je afhaalt. Je kan ook reeds op voorhand afrekenen. Zo hoef je helemaal niets meer te doen tijdens het afhaalmoment, behalve even vriendelijk lachen naar ons.

BESTEL al dat LEKKERS NU

Delivery

Leveringen gebeuren via Deliveroo en Ubereats. Bij levering verpakken we alle sausjes apart zodat jouw pannenkoeken en salades volledig vers en intact toekomen, zo kan je zelf spelen met je creatieve vrijheid en jouw persoonlijke foodstyling skills uitoefenen. Of gewoon bewaren voor de dag nadien.

Uber eats Deliveroo

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in nieuwtjes over gezond eten en leven? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en volg O’yo op de voet.