O'yo for business

VERHUUR LOCATIE

Hebt u ook eens nood aan een nieuwe stimulerende omgeving om uw creativiteit aan te wakkeren.
Dan is O’yo is de perfecte plek om uw teammeetings, teambuilding events of seminaries te laten doorgaan.
De volledige locatie, capaciteit voor 50 man, is ter beschikking op woensdag en elke avond van de week. Wenst u O’yo volledig te beleven met uw team? Wij bieden een op gevarieerd en voedzaam en smaakvol ontbijt en lunchbuffet aan alsook een afternoon tea met uw persoonlijke barista van dienst.

Voor ontbijt meetings en lunch meetings (tot 20 man) tijdens de openingsuren kan u de aparte vergaderruimte achteraan reserveren.

Graag meer info?
Mail: hello@oyobar.be
Bel: 09/310.79.29

CATERING

Interesse in een gevarieerd, gezond en lekker ontbijt, brunch of lunch op uw werk. Wij leveren in Gent en omstreken ook graag een voedzame maaltijd op uw werk, om uw werkdag net dat tikkeltje energieker en productiever te maken. Gedaan met die namiddagdipjes!

Bekijk alvast onze menu en contacteer ons voor een offerteaanvraag.
Mail: hello@oyobar.be
Bel: 09/310.79.29

Workshops

Wat zorgt ervoor dat de O’yo maaltijden zo voedzaam zijn, waarom is O’yo good for your guts’? Wat is ‘gut health’? Hoe volg je letterlijk jouw buikgevoel? Wat is de link met burn-outs en stress en hoe kan je dit tegengaan?
Op deze en vele andere vragen geeft Phaedra Lybaert graag een antwoord in een interactieve workshop in uw bedrijf waarbij je leert hoe jezelf aan de slag kan gaan om productiever en energieker de dag door te komen.

Nieuwsgierig?
Mail: phaedra@oyobar.be

CO-WORKING / REMOTE WORK

Af en toe eens nood aan een nieuwe werkomgeving? O’yo biedt je een rustige en ruime omgeving aan met de nodige faciliteiten, waar je ongestoord digitaal werkt. Er is vlotte wifi, gratis tapwater, een standing-desk van Jaswig, een ruim aanbod aan specialty coffees, thee, energy bites, proteïne bars en bites…
Wil je graag stressvrij kunnen ontbijten of lunchen terwijl je vlot doorwerkt? Mail ons jouw ontbijt of lunchwensen door en wij zorgen dat jouw gerechten met jouw naam klaarstaan in de grab ‘n go frigo.

Ben jij een digital nomad? Zoek je een nieuw inspirerende werkplek? Vraag dan naar ons co-working pakket. Voor meer info contacteer: hello@oyobar.be

Jij brengt jezelf en je laptop. Wij zorgen wel voor een efficiënte, aangename en productieve werkervaring.

Testimonials


“Phaedra heeft een voorstel op onze maat uitgewerkt dat de verwachtingen helemaal inloste: een heerlijk buffet en een heerlijke locatie met veel opties om interessante workshops te geven! We komen zeker terug”

Ineke De Boer – Showpad

Vragen of specifieke wensen? Contacteer ons voor de beschikbaarheden en een op maat gemaakte offerte.