Our Story

“Experience a more energizing and empowering life.”

Focus

O’yo is deel van een levensstijl waar voedzaam, smaakvol eten en drinken, de nodige energie geven om op elk moment van de dag te kunnen genieten van het leven.
Onze focus ligt op (gefermenteerde) voeding dat goed verteerbaar is. Hoe minder energie er naar je vertering gaat, hoe meer energie je over hebt voor jezelf, hoe gelukkiger je bent. Zo simpel is het. Het leven kan soms stressvol zijn, maar vergeet niet af en toe aan jezelf te denken.

– Focus on happy –

Mission

Het is onze missie om gezonde voeding toegankelijk te maken voor iedereen, met respect voor ons lichaam en de natuur waarin het leeft.
Wij brengen u de beste producten, via vertrouwde lokale partners, we weten waar onze producten vandaan komen en hoe ze gemaakt worden.
Gedreven door onze passie, brengen wij deze pure producten in een rijk smaakpalet en op een volwaardige manier op jouw bord. Jouw glimlach is ons geluk.

– Good for your gut –

Next steps?

Gedreven door onze passie en missie om duurzaam te ondernemen en een gezondere levensstijl voor jullie te realiseren, zijn we er klaar voor om verder te groeien. We blijven graag vooruitgaan en nieuwe activiteiten en uitdagingen opzoeken. Om deze groei te kunnen volbrengen zoeken we investeerders die ook als ambassadeur van O’yo willen optreden. Wat dit zal inhouden kan je binnenkort op onze winwinlening campagne lezen. Dus mag ik jullie als loyale aanhanger en waardevolle partner vragen om ons te steunen, mee het woord te verspreiden om op die manier een snelle en stabielere groei in de hand te werken?

Had je graag al meer informatie ontvangen?

Aarzel niet om mij te contacteren via hello@oyobar.be .

Liefs,
Phaedra